Notícies

;
13 noviembre 2009

Peníscola aposta pel turisme familiar

Seguint una de les línies estratègiques que el Patronat Municipal de Turisme es planteja per als pròxims anys, s'han posat sobre la taula una sèrie de propostes per a afermar la destinació en el segment del turisme familiar.
En el fòrum d’ATURFAM, l'associació per a la promoció del turisme familiar de la Comunitat Valenciana, Peníscola ha proposat l'organització d'un viatge per a premsa especialitzada en publicacions el públic objectiu de les quals són els pares.
A més d'aquesta iniciativa, Peníscola aposta per la programació d'un curs especialitzat en turisme familiar per a aquelles organitzacions i col·lectius d'empresaris que vulguen aprofundir en els reptes d'aquest segment de públic per al futur.
Durant la celebració de la segona Jornada de Treball que organitzava Aturfam a Gandia aquesta mateixa setmana, aquestes qüestions i unes altres es van valorar com a opcions a proposar a la Conselleria de Turisme, “amb l'esperança que l'administració autonòmica hi done suport i aconseguim avançar en aquest sentit” assegurava la gerent del Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, Beatriz Rosa, qui considera “fonamental la col·laboració entre administracions i empreses”.
Els objectius de la jornada se centraven en l'establiment de prioritats en la promoció i comercialització del turisme familiar a la Comunitat. El personal del Patronat Municipal de Turisme de Peníscola assistent va comunicar a la resta de participants les seues propostes i es va sumar a la resta de peticions conjuntes, com per exemple, l'organització d'una reunió en Fitur amb Turespaña perquè aquest organisme nacional facilite el contacte de l'associació amb OET i operadors turístics internacionals interessats en l'oferta turística per al públic familiar.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola