Notícies

;
17 junio 2009

Torneig Internacional de Paintball a Peníscola

El passat cap de setmana la platja de Peníscola va acollir la tercera edició del Torneig de Paintball de la Comunitat Valenciana, enguany internacional.

Equips de diferents llocs del país i de l'estranger van disputar les partides  amb format 3 x 3 i amb la normativa europea Millenium amb algunes modificacions.

Enguany va ser molta l'afició que no va voler perdre's detall d'aquestes partides i que va poder aprofitar per a refrescar-se en l'aigua al costat del camp de joc.

El cinqué lloc de la classificació va ser per a València GDG que, amb 30 punts, va demostrar una gran preparació dels jugadors i partides molt estudiades. El quart lloc va ser per a Woodpeckers Paintball Team, amb 32 punts, jugadors amb molta experiència que van oferir un bon Paintball, el tercer lloc del pòdium va ser per a l'equip murcià Ganster, amb 34 punts, el qual hi va donar la sorpresa.

Els dos primers llocs del pòdium van ser per als equips que més van destacar durant tot el torneig, el segon lloc per a l'equip de Lleida Five Star amb 44 i el primer premi se'n va anar a França amb l'equip Black Legion, que va aconseguir 45 punts.

La segona divisió del Torneig també va estar molt disputada, la tercera posició va ser per a l'equip de Sevilla El Palacio del Paintball, el segon lloc per a l'equip castellonenc Ozone i el primer premi per a l'equip valencià La Cepa. La quarta plaça va ser per a Drack Angels i el cinqué lloc per a Darck Angels B.

El protagonista del cap de setmana va ser l'ona de calor, malgrat els banys a la platja i del palet de caixes d'aigües i cervesetes, que va posar l'organització per als jugadors, les altes temperatures van marcar la jornada.

Enguany va ser un èxit en públic, que va estar durant els 2 dies gaudint de l'espectacle que s'estava oferint en la platja.

Per tercer any consecutiu en la segona divisió es va oferir als jugadors l'equipament i marcadores gratuïtament amb la intenció de captar afeccionats al Paintball.

A més de les partides de Paintball es va organitzar un sopar de germanor amb tots els equips i alguns amics, festes a la nit molt intenses que van passar factura principalment als equips de segona pel cansament que tenien el diumenge a la tarda durant les partides.

  Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola