Notícies

;
06 mayo 2009

Policia Local s'entrena a Peníscola

Policies locals de Peníscola, Benicarló, Vinaròs i Borriol han acudit a la Ciutat a la Mar per rebre formació específica en actuació policial en actes de concurrència pública.
El curs, de vint hores, consta d'una part teòrica i una altra part pràctica en la qual els agents es familiaritzen amb els materials de defensa i les tècniques de preservació de l'ordre públic, “amb l'objectiu de defensar i protegir els ciutadans” segons els formadors del Sindicat Professional de Policies Locals i Bombers.
En esdeveniments esportius, manifestacions no autoritzades o un altre tipus d'esdeveniment on es reuneixen importants masses de gent, els agents de policia local “després d'aquest curs tindrem les claus per a mantenir l'ordre i complir amb la nostra obligació de preservar la seguretat” asseguraven els alumnes.
El curs, que es realitza a Peníscola durant aquesta setmana, forma part “important dins de la tasca policial de formació contínua” assegurava la Direcció de Policia Local, però no és l'única activitat complementària que es realitza en el municipi.

Conjepol
L'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, acompanyat pel cap de Policia, José Antonio Soriano, han assistit avui a la inauguració de Conjepol a Saragossa, esdeveniment que reuneix els responsables de seguretat de tot el territori nacional sota el lema ”Pràctiques de qualtiat en la seguretat local”.
L'assistència a aquesta trobada té com a objectiu “conéixer les novetats del sector en matèria de segurètat, equipaments i infraestructures” assegurava Soriano.
Una activitat més “que complementa l'esforç en inversió que està realitzant el consistori per la millora contínua i l'ampliació de serveis als ciutadans en matèria de seguretat local” explicava Martínez.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola