Notícies

;
16 abril 2009

Esport i promoció

Peníscola aposta per l'esport com a forma de promoció turística. A través de la posada en valor de la vida sana i l'esport com atractiu turístic, l'Ajuntament de Peníscola ha emprés diferents iniciatives com l'organització d'esdeveniments esportius o la potenciació d'ús d'espais naturals per a la pràctica de l'esport.

En aquesta ocasió, ha estat a través de la col·laboració amb un club de la província, el CD Castelló.

Durant un partit estratègic, durant la Setmana Santa i enfront del Real Zaragoza, aprofitant l'afluència del turista aragonés al camp, Peníscola va acudir a la cita amb els seus suports promocionals per a presentar la destinació en l'esdeveniment esportiu.

Pancartes promocionals i la projecció de l'espot de Peníscola i el videoclip promocional d'Estrella en el Mar, de Sergio Dalma, van ser part del desplegament.
El club, en reconeixement a l'Ajuntament de Peníscola, va celebrar prèviament a la trobada un emotiu acte institucional de lliurament de la samarreta del club a l'alcalde de Peníscola, reconegut aficionat a l'esport rei i vinculat amb la institució des de fa anys. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola