Notícies

;
27 marzo 2009

Promoció front la crisi

Quinze dies abans de les vacances de Setmana Santa el Patronat Municipal de Turisme exposa les inversions en promoció realitzades des de principis d'enguany i envia un missatge de tranquil·litat a l'empresariat.
“Davant aquesta situació econòmica adversa, el Patronat ha destinat la major partida pressupostària dels últims anys amb fins promocionals” assegurava Suescun.
Un total de més de 300.000€ destinats a aquest fi s'han previst per al present exercici, amb l'objectiu de “consolidar la nostra oferta turística i sondejar nous mercats” assegurava Beatriz Rosa, gerent de l'ens.
Amb aquestes premisses, el Patronat Municipal ha visitat un total de fins a set fires nacionals i internacionals en països on les arribades de turistes són tradicionalment estables, com França o el mateix estat espanyol; o altres mercats emergents com Rússia o la República Txeca; “hem intentat no faltar a les cites indispensables, a les quals hem anat acudint en els últims anys, com Fitur, però també hem volgut sondejar nous salons i fires com ha estat el cas de Toulousse, Navatur a Pamplona, Sevatur a Sant Sebastià o la MITT de Moscou, a la qual vam assistir fa ja un parell d'anys” explicava Rosa.
A través de l'assistència de Peníscola a aquests punts de trobada d'oferta i demanda, “el Patronat ha promocionat l'oferta de la ciutat a majoristes i també al públic final gràcies a l'assistència a salons de vacances” ampliava.
A més, enguany Peníscola ha apostat fort per la inversió publicitària llançant una campanya d'àmbit nacional a través de la Primera de Televisió Espanyola.
“Durant la setmana prèvia a les vacances de Setmana Santa, en el programa Espanya Directe, s'inserirà en els talls publicitaris, l'espot produït i realitzat a l'efecte” comunicava l'edil.
En total 20.000 € d'inversió per a aquesta aposta, “amb la qual esperem que s'animen les reserves per a aquests dies” explicava.
Aquesta primera onada de publicitat en televisió es veurà reforçada en les setmanes prèvies al mes de juliol, que es destinaran fins a un total de 40.000 €.
“L'espot de vint segons pretén ensenyar el nostre patrimoni natural i cultural apel·lant als sentits de l'espectador” completava Rosa, un espot, en definitiva, “que desperte la curiositat de qui el vegen i que ensenye l'essència del que Peníscola pot oferir: un enclavament privilegiat, un patrimoni natural excepcional que propicia el gaudi d'una experiència única” ampliava.
Per tot, Suescun es mostrava optimista quant a les reserves per a aquests pròxims dies, “Setmana Santa sempre ha suposat un ple total i les reserves tendeixen a realitzar-se a última hora així que, aquests dies seran clau i les previsions meteorològiques també” explicava, “ si el temps acompanya, les platges i carrers de Peníscola, un any més, s'ompliran de turistes”.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola