Notícies

;
09 febrero 2009

La Confraria presenta la seua nova Dama

Aquest cap de setmana, la Confraria de Pescadors Sant Pere de Peníscola està d'enhorabona per partida doble. Celebrava la presentació de la seua nova Dama de la Mar, Laura Castell, i rebia la directora general, com a invitda d'honor a l'acte.
Amparo Montoro, la directora general d'Empreses Agroalimentàries i Desenvolupament Rural, es va desplaçar a Peníscola per a acompanyar les autoritats locals i compartir amb el sector pesquer un dels seus dies grans.
Montoro es va mostrar molt pròxima a tot el col·lectiu i, en el seu discurs, va remarcar la gran amistad que manté amb el municipi i amb els seus representants.
La dama sortint i la dama entrant van tindre, doncs, una invitada i companya d'excepció durant al revetlla, "Detall que agraïm profundament i que posa de manifest el gran interés de la directora general per apropar-se al sector, conéixer les seues vissicituds i emprendre accions que dignifiquen la professió i en garantisquen la supervivència" asseguraba l'alcalde de Peníscola. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola