Notícies

;
30 enero 2009

Peníscola, destinació turística: El compromís amb la qualitat

Durant els tres primers dies de la cita a Madrid, per a professionals del sector, el balanç de contactes i reunions està sent "molt positiu" assegurava el president del Patronat de Turisme, Rafael Suescun.

"L'agenda de cites ha estat molt intensa i fructífera", ampliava, després d'entrevistar-se aquest mateix matí amb responsables de TTOO russos amb grans expectatives en la Ciutat a la Mar.

"Hem contactat, a més, amb sis oficines a l'estranger amb l'objectiu d'aconseguir dades de la demanda en països com França, Bèlgica, Holanda, Alemanya o Rússia, davant l'obertura de l'aeroport de Castelló" comentava.

Però si alguna cosa ha marcat el pas de Peníscola per Fitur, a més de les diferents accions emblema que es porten a terme durant els cinc dies, com la degustació gastronòmica del llagostí i el caragol, i la intensa agenda de reunions, és el reconeixement de la destinació com a referent en l'aplicació de sistemes de gestió de qualitat.

"Hem arreplegat la Q de l'Icte de la Platja Nord i la Bandera d'Aenor per a la mateixa platja avui mateix", explicava. De mans del sotsdirector general d'Aenor, Avelino Brito, Suescun arreplegava el guardó acompanyat per Virginia Ochoa, representant de la Cambra de Comerç de Castelló, qui ha col·laborat intensament en l'activitat promocional de les empreses turístiques de Peníscola a la fira. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola