Notícies

;
30 enero 2009

El nou centre sociocultural, més a prop

La Junta de Govern Local  ha aprovat l'expedient de contractació de les obres del projecte de l'edifici sociocultural municipal per un pressupost total de 2.077.002,68 €.
Després de l'aprovació de l'enderrocament aquesta mateixa setmana, l'antic edifici donarà pas a la nova obra que ja comença a tenir forma perquè s'ha obert el procediment d'adjudicació per tramitació urgent.

El procediment és obert i es tindran en compte diversos criteris d'adjudicació per a seleccionar l'oferta econòmicament més avantatjosa, “segons els tècnics municipals, a més del criteri econòmic, s'haurà de tenir en compte el programa de treball, atés el poc temps de què es disposa per a l'execució de l'obra” assegurava l'edil de l'àrea, Romualdo Forner.

El nou centre, que preveu quatre plantes, és el projecte estrella del pressupost de l'exercici d'enguany; projecte que finança, a través de crèdit i en la seua totalitat, l'administració local.

“L'avanç en el tràmit administratiu és sempre una bona notícia; la nostra voluntat és que el centre sociocultural siga realitat al més prompte possible”, explicava.

L'edifici que es construirà preveu albergar la biblioteca municipal, sales d'exposicions i espai per a l'ús associatiu.

 

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola