Notícies

;
30 septiembre 2008

Peníscola avalua les seues necessitats en matèria de VPP

L'Ajuntament de Peníscola ha encarregat a la consultoria GFK Add Hoc Research l'estudi de necessitat en matèria d'habitatge protegit que té el municipi. “Tal com anunciem, el nostre compromís és respondre a la demanda real d'habitatge protegit, per això elaborem aquest estudi del qual es desprendrà la necessitat de VPP a Peníscola” afirmava Romualdo Forner, edil d'Urbanisme.
L'estudi es desenvoluparà a partir de dades extretes d'una mostra poblacional a l'atzar i el mètode emprat és l'enquesta.“Sol·licitem la col·laboració de tots els veïns i veïnes de Peníscola, ja que durant aquests dies podran ser enquestats amb la finalitat d'elaborar l'informe de necessitats del nostre municipi quant a habitatge de protecció pública”, comentava l'edil.
L'empresa ha confirmat l'elaboració de 600 enquestes en total, a través de les quals s'està entrevistant a la població resident sobre la seua necessitat referent a la compra de primer habitatge o del canvi d'habitatge; així mateix l'estudi preveu llançar llum a la qüestió de la tipologia d'habitatge demandat. “L'empresa encarregada d'aquest estudi de mercat compta amb gran experiència en el sector, s'ha encarregat d'elaborar estudis d'aquest tipus en grans ciutats com València o Alacant, així com en menuts municipis, per la qual cosa esperem que les dades seran les adequades i necessàries per a la presa posterior de decisions” informava Forner.

VPP en Peñiscola
Peníscola disposa d'11 habitatges de protecció pública finalitzats, pendents de lliurament per al pròxim mes de novembre, més altres 20 VPP pendents de lliurament per a l'estiu del pròxim any.
“Si l'informe de la consultora indica que Peníscola necessita més VPP, l'Ajuntament destinarà més sòl públic a la seua construcció en la zona de Capblanc i Sant Antoni” confirmava Forner.
“La voluntat de l'equip de govern és la de complir amb les necessitats que explicite l'informe per a així facilitar l'accés dels col·lectius més desfavorits a l'habitatge” assegurava l'edil. De moment, Peníscola disposa de 31 VPP que podrien augmentar després de l'elaboració del document que quantificarà quants més habitatges protegits són necessaris, tal com ha confirmat Forner: “els resultats de l'estudi podrien estar a la nostra disposició el pròxim mes de novembre, així que serà llavors quan ens plantegem futures accions en aquest sentit”. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola