Notícies

;
21 abril 2008

Petits grans músics al Passeig

El dissabte passat dia 19 d'abril a les 19.00 hores, vora l'Oficina de Turisme, va tenir lloc un concert de música pop a càrrec dels alumnes de l'Escola de Música Luis Morondo de Barañáin, Navarra.
Aprofitant la visita a la nostra comarca per a conéixer el patrimoni històric i cultural, els jóvens van organitzar diversos concerts a la zona, incloent la visitat a l'IES Alfred Ayza de Peníscola, on els escolars van poder gaudir de la música pop, i l'audició prevista a l'aire lliure sobre el Passeig Marítim de la platja Nord del municipi.
Quan va començar el concert, la multitud que passejava vora la platja es va reunir enfront dels músics per a gaudir de les cançons més actuals de cantants com Nelly Furtado, així com bandes sonores de pel·lícules com Titanic o Ghost.
La regidora de Cultura de l'Ajuntament, Matilde Guzmán, felicitava a l'agrupació de músics, agraïda per la disponibilitat del grup i el seu interés per tocar a Peníscola: “ha sigut fantàstic que aquests xiquets puguen gaudir i fer gaudir de la música en un entorn tan amable com el nostre passeig enfront de la mar”. De la mateixa manera els menuts es mostraven encantats amb la gent que els va escoltar i els va aplaudir al final del concert.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola