Notícies

;
15 abril 2008

Inici de la regeneració de les dunes a la platja Nord

El regidor de Medi Ambient i Platges, Agustín Fresquet i l'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, atenent al compromís, que van adquirir durant l'aprovació del pressupost de 2008, de regenerar les dunes i la flora de la platja nord, van sol·licitar al Ministeri l'adequació de la façana marítima en la zona de la urbanització Peñismar i contigües mitjançatn la instal·lació de passarel·les de fusta perpendiculars a la línia de la costa i la regeneració de dunes.
Després de la visita al municipi del responsable provincial de costes, Francisco Montoya, el gener passat, el Ministeri es va comprometre a escometre una sèrie d'accions que els edils sol·licitaven per a la millora de les condicions de les platges i la zona de la costa de Peníscola.
Gràcies a l'interés del municipi per veure fet realitat aquest projecte, les obres s'han iniciat aquesta setmana.
“Amb aquesta obra intentarem que tant la zona nord com al zona sud millore de manera contínua i sostenible” declara Martínez, ja que la petició no es va quedar en la reclamació de millora per a la platja Nord, sinó quke es feia extensible a la zona sud. El projecte previst es completa amb la creació d'una senda litoral que s'extendria des de la platja de les Vídues fins a la platja del Moro. Aquest nou vial facilitaria el trànsit de vianants i de bicicletes i contribuiria a la seguretat del trànsit rodat, a la vegada. “Permetroa passejar enfront de la mar sobre una passarel·la paral·lela a la calçada que contribuiria al senderisme i el gaudi de la zona sud” afirma Fresquet.
De moment, les obres iniciades corresponen a la regeneració de les dunes en l'arena de l'extensió turística del municipi, tanmateix, els edils es mostren optimistes i esperen que en breu s'inicie la següent fase del projecte.
“Les obres que comencen aquests dies en la zona de Peñismar acabaran abans de la temporada estival i se centren en la regeneració de les dunes; si seguims treballant i insistint, abans del que pensem podrien iniciar-se les obres també per a la zona sud” aventurava Fresquet. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola