Notícies

;
11 diciembre 2007

Peníscola signa a Castelló el conveni per a la implantació de l'Administració Electrònica

L'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha signat avui, en el Centre Polifuncional Urban de Castelló, el Conveni de Col·laboració per a la Implantació de l'Administració electrònica.

La signatura s'ha fet efectiva durant la inauguració de les Jornades de Contractació Administrativa organitzades per l'Ajuntament de la capital de la Plana per a personal d'entitats locals de la província que intervenen en procediments de Contractació Administrativa.

El Conveni, impulsat per l'Ajuntament de Castelló, té com a objectiu la implantació de processos basats en les noves tecnologies per a millorar l'eficiència i l’eficàcia de l'Administració.

Peníscola s'ha adherit al programa d'actuacions contemplades en el conveni per la necessitat de modernització dels serveis municipals i una millora en la qualitat d’aquests. Andrés Martínez, alcalde de Peníscola confirma que “la iniciativa d'agrupar els diferents ajuntaments amb la finalitat de gestionar un programa d'actuacions conjuntes facilita que municipis amb menor nombre d'habitants gaudisquen dels beneficis de la modernització de la gestió de serveis en l'Administració Pública”.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola