Notícies

;
16 noviembre 2007

La Unió Musical Sot de Ferrer actua en el Palau de Congressos de Peníscola

El Palau de Congressos de Peníscola acull aquest diumenge un concert de la Unió Musical Sot de Ferrer, dins del cicle musical Les bandes al Palau, organitzat per Castelló Cultural.

Dirigida pel seu titular, Manuel Jarrega Ventura, la banda interpretarà el pasdoble Cielo andaluz de Pascual Marquina, Alma de Dios de José Serrano (amb Ruth Millán com a fiscorn solista), Ireland: of legend and lore de Robert W. Smith. La segona part interpretaran el pasdoble Camino de rosas de José Franco, la malaguenya Mar i Bel de Ferrer Ferran (trompeta solista: Carlos Escuín) i Banja Luka de Jan de Haan.

La Unió Musical Sot de Ferrer va renovar la seua junta directiva eL 2003 i aqueix mateix any es va incorporar com a nou director Manuel Járrega Ventura. Aquests canvis han suposat un nou impuls a la societat que havia travessat una llarga etapa d'estabilitat. Es produeixen noves incorporacions a la banda, amb la qual cosa actualment la plantilla està formada per uns 40 músics, però sobretot es produeix un gir pel que fa al desenvolupament de nous projectes i activitats musicals, tals com intercanvis, festivals i altres actuacions fora del municipi, que són bona mostra de la nova etapa en la qual es troba immersa aquesta Societat.

El director, Manuel Jarrega, posseeix un ampli currículum. Ha estat professor del Conservatori Municipal de Terol en l'especialitat de Trompa, al mateix temps que va ser membre de la Jove Orquestra Nacional d'Espanya. El Ministeri de Cultura el va becar per al perfeccionament dels seus estudis musicals en el Conservatori Superior de Música de Versalles, amb el professor Daniel Bourgue, on va obtenir, el Primer Premi amb Felicitació en el Grau Superior (1994) i el Primer Premi amb Felicitació (Medalla d'Or) en el Grau Honor (1995).
Ha estat cridat en diverses ocasions per a col·laborar amb diversos conjunts sinfònics, com l'Orquestra Filharmònica dels Palmells Gran Canària, Orquestra Filharmònica de Màlaga, Orquestra Simfònica de Castella-Lleó, Orquestra Simfònica d'Alacant, Solistes de Sevilla Ensemble-Contemporani, Orquestra Turiae Camerata, Orquestra Simfònica de València, etc. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola