Notícies

;
15 noviembre 2007

La Policia Local de Peníscola registra prop de 400 actuacions l'estiu de 2007


L'activitat de la Policia Local de Peníscola ha estat intensa durant els mesos d'estiu segons es desprén de l'informe de balanç d'accions de la campanya estival. L'equip policial format per 54 agents va registrar 392 actuacions de diferents tipus i grau d'intervenció, en les quals la confiscació de drogues i les denúncies per consum de begudes alcohòliques en la via pública i per pertorbacions de l'ordre públic van ser les actuacions que van necessitar major intervenció i control policial.

Durant els mesos de juliol, agost i setembre es va procedir a la confiscació de 10 armes blanques i de foc simulades així com a 57 accions de requisa de drogues. Les detencions van ser 18, de les quals, les relacionades amb delictes de lesions i robatoris van registrar 12 actuacions enfront de les 6 detencions per denúncia falsa, amenaces, violència de gènere, tràfic d'estupefaents i contra la seguretat del tràfic.

Respecte a les denúncies, la Policia Local va comptabilitzar un total de 307 accions per incompliment d'horari de tancament de locals d'oci, pertorbació de l'ordre públic i per orinar en la via pública. El consum d'alcohol en el carrer va ser el fet més denunciat i se'n van registrar 180 denúncies.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola