Notícies

;
31 octubre 2007

Peníscola es promociona a Europa i Amèrica amb la visita d'operadors turístics i periodistes

Peníscola ha rebut prop de 180 periodistes i agents turístics d'Holanda, Mèxic, Bulgària, Rússia i Espanya entre gener i juny d'enguany. El Patronat Municipal de Turisme ha coordinat juntament amb Tourspain, l'Agència Valenciana de Turisme i diversos operadors turístics la visita d'onze viatges en els quals els participants han conegut les platges, el patrimoni, la Serra d’Irta, la gastronomia i els esdeveniments culturals, alguns dels principals recursos turístics que ofereix la ciutat.

Des del Patronat de Turisme han assegurat que “els viatges de familiarització d'agències i mitjans de comunicació són una forma de promoció efectiva ja que és directament el periodista o l'agent el que coneix la destinació, la viu i pot transmetre i explicar les experiències i sensacions que hi ha tingut”. Juan Castro, gerent de l'entitat turística municipal, ha remarcat a més que es tracta d'una “forma promocional més econòmica” que l'assistència a fires turístiques o la contractació de campanyes de publicitata directa.

Dels viatges de familiarització que s'han realitzat a Peníscola, quatre provenen dels operadors turístics russos VKO Travel i Neva Travel, que ja operen des de 2006 després d'apostar per la ciutat com una de les principals destinacions d'Espanya del turisme familiar rus a mig-llarg. Els altres majoristes de viatges que han conegut directament l'oferta turística de Peníscola són els espanyols Europlayas i Marsol, companyies líder com a proveïdors d'estades amb la presència a la ciutat des de fa temps.

La resta de viatges es tracta de viatges de premsa d'importants publicacions especialitzades en turisme com són la mexicana Bleu&Blanc, adreçada a un públic selecte d'elevat poder adquisitiu, la búlgara Zahorata, interessada en Peníscola com a destinació i, en especial, pel Festival Internacional de Cinema de Comèdia com a aposta cultural per la diversificació turística, i l'espanyola CV News. Finalment, representants de dues revistes holandeses significatives, ST!PS i Viva España, van triar els mesos de maig i juny per a conéixer Peníscola i oferir-la com a destinació al visitant holandés, un turista ja present a la ciutat amb una estada mitjana alta, entre 4 i 15 dies de pernoctació en el 60 % dels casos i amb una despesa diària de 70 euros aproximadament.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola