Notícies

;
11 octubre 2007

La Universitat Popular de Peníscola inicia el període d'inscripció la pròxima setmana

La Universitat Popular (UP) de Peníscola obri el període de matriculació a les activitats del curs 2007-2008. Del 15 al 26 d'octubre, en horari de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores, els xiquets, jóvens i majors que vulguen gaudir dels diferents cursos educatiuss, lúdics, esportius i culturals dissenyats des de la Regidoria de Cultura poden matricular-se a la Casa de l’Aigua. El curs, que s'inicia el 2 de novembre, inclou noves disciplines com escacs, puntes, patchwork, i protocol, amb una ofertat de vint-i-dues activitats.

La UP ofereix fins el mes de juny classes d'arts plàstiques, música, dansa, informàtica, idiomes i diferents modalitats esportives, algunes d'aquestes programades en col·laboració amb els clubs esportius locals.

Arts plàstiques, música i activitats per a la cura del cos i de la ment
Les classes de ceràmica, a partir dels 14 anys, pintura a l'oli i sobre tela adreçades a totes les edats i les de conservació i restauració de mobles i obres d'art completen la formació més plàstica i estètica. El curs de tall i confecció i el nou curs de labors centrat en les classes de patchword i puntes complementen la formació més artística.

Les classes de sevillanes, les de tai-txi i les de ioga són les opcions per a aquells que escullen l'exercici combinat amb la cura del cos i la ment. El cant coral i les classes de guitarra ofereixen la vessant més musical.

Esport i exercici per a totes les edats
Respecte a l'oferta esportiva, els xiquets i xiquetes a partir dels 5 anys poden gaudir de l'aeròbic-step i de les classes de Karate. Les classes gratuïtes de manteniment per a jubilats i pensionistes són l'oferta adreçada a les persones de més edat perquè es mantinguen en forma. Els esports tradicionals com aeròbic, tennis, bàsquet, handbol, futbol i futbol sala són altres de les activitats esportives que poden practicar els xiquets i joves gràcies a la col·laboració dels clubs esportius de la ciutat.

Idiomes i formació per a adults
A més, la UP ha dissenyat un programa lingüístic en el qual s'inclouen classes de valencià gratuïtes de nivell oral, elemental, mitjà i superior i cursos d'espanyol per a estrangers en col·laboració amb l'Associació d'Amics de la Cultura Espanyola de Peníscola. Una altra opció educativa destacada són les classes gratuïtes d'educació permanent d'adults amb diferents cursos d'alfabetització, educació de base i graduat d'educació secundària (GES) de primer nivell.

Els nous cursos de protocol i escacs són opcions que amplien les activitats ja existents, com són les classes de bonsai i d'informàtica, elecció encertada per als interessats per l'ofimàtica i la tecnologia.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola