Notícies

;
19 septiembre 2007

La programació del Palau de Congressos de Peníscola combina actuacions de grups internacionals amb la difusió d'artistes locals

El director de gestió i programació del Palau de Congressos de Peníscola, Juan José Porcar, acompanyat de l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha presentat aquest matí la programació que Castelló Cultural ha dissenyat per a l'últim trimestre de l'any, una programació que combina exposicions, concerts, obres de teatre i espectacles de grups internacionals i d'artistes locals.

Concretament, dues exposicions podran contemplar-se en la sala d'exposicions del Palau: la primera dedicada a l'obra de l'artista valencià Adrià Pina (inauguració el 3 d'octubre), i la segona dedicada al treball del pintor andalús establert a Vinaròs José Córdoba (inauguració el 30 de novembre)

A més del cicle Les Bandes al Palau que té lloc tots els diumenges, la programació musical es compon de sis concerts que començaran el dissabte 6 d'octubre amb l'actuació dels Goldberg Chamber Players. El guitarrista Nirse González, guanyador del certamen internacional de guitarra Francisco Tárrega de l'edició passada, actuarà el 26 d'octubre. El 25 de novembre tindrà lloc el concert més important de la temporada a càrrec de la European Union Baroque Orchestra, una prestigiosa formació barroca que, dirigida per Margaret Faultless, interpretarà obres de Corelli, Vivaldi, Locatelli, Bach i Haendel. El popular locutor radiofònic Fernando Argenta actuarà amb la Banda Municipal de Castelló en el seu conegut Concierto en familia el divendres 30 de novembre. L'Orquestra Sinfònica de Castelló dirigida per Henri Adams, actuarà el 15 de desembre. Finalment, el 22 de desembre tindrà lloc el concert nadalenc a càrrec del cor de cambra i orquestra L’Almodí.

La programació es completa amb una obra de teatre que aborda el tema de la violència de gènere, i amb l'espectacle International Music Hall els divendres 26 d'octubre, 9 i 23 de novembre i 7 de desembre. Com en la temporada passada, aquest espectacle, interpretat per la companyia NS Dansa, està especialment dissenyat per a gent de la tercera edat.

El congrés més important de l'any

Per la seua banda, la directora de gestió de congressos del grup Intur, Cristina Soria, ha fet balanç dels congressos que han tingut lloc en el Palau i que confirma la tendència a l'alça en participació i nombre d'assistents. Quasi cinc mil (concretament, 4872) persones han assistit enguany a les diferents jornades, trobades i congressos que s'han organitzat, enfront dels 4100 de l'any passat.

D'entre els que encara no s'han celebrat, destaca l'International Symposium on crystalline organic metals, una reunió bianual d'especialistes en el camp dels metalls orgànics la setena edició del qual tindrà lloc en el Palau la pròxima setmana i comptarà amb la participació de més de 300 congressistes procedents de països de tot el món. L'edició passada d'aquest simposi es va celebrar a Florida. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola