Notícies

;
06 septiembre 2007

La Ludopeques de Peníscola amplia horari amb l'arribada del nou curs

La Ludoteca de Peníscola reforça el servei de Ludopeques adreçat a xiquets i xiquetes de 18 a 36 mesos. El servei municipal obri les seues portes el pròxim dia 10 de setembre, d'aquesta manera inaugura el curs un mes abans que en anys anteriors. “Hem decidit ampliar i millorar les prestacions dels usuaris més menuts de la Ludoteca per a donar facilitats als pares amb xiquets menuts que treballen. Aquesta iniciativa respon a més a una demanda social i a un compromís adquirit pel nostre equip de govern”, ha apuntat Mª Jesús Albiol, regidora de Benestar Social.

La Ludepeques compta també en aquesta edició amb altres novetats com són l'ampliació de l'horari, de 10.00 a 13.00 hores, i el reforçament de l'equip professional d'atenció a xiquets i xiquetes amb la incorporació d'una educadora més.

Ludoteca, espai per a jugar i compartir
La Ludoteca és un espai per a jugar i compartir els principals objectius del qual són l'educació a través dels jocs per a transmetre als xiquets i joves valors com el companyerisme, conductes o normes de comportament i convivència. A més, a partir de les diferents activitats, pretén afavorir el desenvolupament psicomotor, afectiu i social dels xiquets i promoure el joc com a element educatiu i socializador i integrador.

Aquest espai educatiu a través del joc compta també amb un Servei d'Assessorament Pedagògic dirigit per la coordinadora del centre, on es proporciona informació als pares sobre el joc com a element educatiu, assessorament en l'elecció dels millors joguets per als seus fills i ajuda per a actuar enfront de determinats comportaments dels xiquets.

La Ludoteca de Peníscola compta amb més de 350 socis acreditats amb un carnet de soci que permet a majors i menuts identificar-se com a usuaris en les festes i celebracions que organitza el centre i accedir al servei de préstec de llibres i jocs per al cap de setmana. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola