Notícies

;
29 agosto 2007

Vuit tasques i bars opten a convertir-se en els guanyadors de la II Edició de Xancles i Tapes

El concurs i ruta gastronòmica Xancles i Tapes organitzat pel Patronat de Turisme conjuntament amb el sector turístic empresarial se celebra per segon any consecutiu després de l'èxit de l'experiència de la primera edició. De l'1 al 8 de setembre, vuit bars i tavernes de Peníscola col·laboren en aquest circuit de degustació de tapes, que enguany compta amb diverses novetats, algunes d'elles dirigides a gratificar la participació dels establiments de restauració i dels participants que completen la ruta de tapeig.

Els participants que degusten els plats rebran un cupó a segellar en tots els establiments i, en finalitzar la ruta, una vegada el cartó estiga completament emplenat, rebran de regal un parell de xancles de platja i participaran en un sorteig d'un cap de setmana a Peníscola quan presenten el bitllet en l'oficines Tourist Info de la ciutat. El preu de les tapes i la consumició és de 3 euros.

Tres premis atorgats pel jurat popular
La iniciativa culinària premiarà les millors tapes en les categories de Millor tapa, Millor presentació i, com a novetat, Millor atenció al client, segons la valoració del jurat popular que haja completat la ruta i haja lliurat el cartó de participació amb les seues valoracions. Els establiments de restauració premiats rebran una placa i els concursants un diploma acreditatiu de la seua col·laboració. 

Cada local participa en el concurs presentant dues tapes com, entre unes altres, Pernil de gla confitat amb albergínia de l'horta peniscolana, Borobil al txirri, Didalet d'alvocat i cloïssa, Costalets de pernil serrà amb guacamole i salsa balsàmica o Filetets amb cruixent d'herbes de la serra d'Irta. Els bars i tavernes que opten a convertir-se en guanyadors de la segona edició de Xancles i Tapes són El Raconet de Ca Deu, Cabo Wabo, Puerto Lampiño, La Roqueta, La Raspa, La Cantonà, Taverna Mio Cid i Mandarina.

El Bocado de Chorizo de León y su parmentier, elaborat per l'establiment Puerto Lampiño va ser triada l'any passat com la Millor tapa del concurs en el qual van participar vuit bars i tavernes i va tenir lloc del 17 al 23 d'abril.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola