Notícies

Peníscola estrena noves instal·lacions en el punt accessible de la platja Nord
17 mayo 2007

Peníscola estrena noves instal·lacions en el punt accessible de la platja Nord

El punt accessible de la platja Nord disposa des d'avui de noves instal·lacions adaptades a minusvàlids. La Regidoria de Platges ha invertit 40.000 euros en la substitució dels espais destinats a vestidors amb dutxa i lavabo per una nova instal·lació en la qual els usuaris disposen de tres zones diferenciades de lavabo, dutxa i vestidors i taquilles adaptats a les seues necessitats. La nova pèrgola de tarima de fusta antilliscant compta també amb una zona de descans coberta per a evitar l'exposició al sol.

“Apostem des de fa ja diversos anys per projectes basats en la qualitat i el servei cap a les persones. Pretenem adequar les instal·lacions i equipaments per a les necessitats dels ciutadans i turistes que visiten Peníscola”, ha manifestat Agustín Fresquet, regidor de Platges. La platja accessible disposa a més de tres noves cadires amfíbies que amplien i completen l'equipament per a prendre el bany compost per crosses preparades per a submergir-se en l'aigua sota la supervisió de personal qualificat.

Platges accessibles a punt a partir de juny
Aquest servei especial engegat a partir del 20 de juny consta també d'una rampa d'accés a la platja així com d'una passarel·la sobre l'arena per al pas en cadira de rodes. Des del lloc de socors de la platja accessible es facilita una cadira de rodes de reserva per a accedir des del pàrquing per a minusvàlids, que consta de deu places senyalitzades i està situat enfront d'aquest servei de platja, fins a la zona adaptada.

El lloc de socors situat en la platja Nord, enfront de l'hotel Papa Luna, disposa d'un equip format per socorristes especialitzats, a més dels vigilants habituals dels llocs, que exclusivament ajuden les persones amb minusvalideses a accedir a la platja per a poder prendre el bany. L'equip que treballa per a facilitar l'accessibilitat a la platja de Peníscola fins a mitjans de setembre es reforça a més quan els visitants que reclamen aquest servei són un grup nombrós.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola