Notícies

Dia del Llibre
23 abril 2012

Dia del Llibre

En commemoració de la mort de Cervantes i de Shakespeare, el Club de lectura de la Biblioteca Municipal de Peníscola, iniciava la celebració del Dia del Llibre amb el comentari en grup de dues obres: Obras completas de Shakespeare, El Quijote i Los entremeses de Cervantes.
La Biblioteca Municipal presentava en aquest fòrum, també, les novetats bibliogràfiques entre les quals destaca el divertit llibre de Safier, Yo,mi, me....contigo.
A més, la Regidoria de Cultura programava per a avui, dilluns dia 23 d’abril, el conta contes de títol Desavenencia, de Claude Boujon per als xiquets i xiquetes de la Ludopeques, “amb el que treballem l’amistat i la força dels grups per aconseguir objectius comuns”, explicava la regidora de l’àrea, Amparo Bayarri.
Els més petits han participat del conta contes elaborant un mural amb pintures.
I avui mateix, "també hem inaugurat la prestatgeria Emporta’t un llibre, una nova iniciativa de la Biblioteca Municipal gràcies a la qual tots aquells socis de la Biblioteca que vulguen, podran emportar-se un llibre gratis de la prestatgeria fins completar els més de 200 volums que destinarem a aquesta campanya", assegurava.
Els usuaris han acollit aquesta iniciativa "amb entusiasme" valorava la regidora després de conversar amb diferents beneficiaris de la iniciativa, que no sols troben llibres en castellà o valencià, sinó també llibres en alemany, francés, àrab o anglés.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola