Notícies

La Casa de Andalucía en Peñíscola presenta la seua Fira de Tardor
07 octubre 2024

La Casa de Andalucía en Peñíscola presenta la seua Fira de Tardor

  • Els actes tindran lloc de l'11 al 13 d'octubre
  • L'entitat nomenarà Pregonera d'aquesta edició de la Fira a Noemí Barril Ramos


El cap de setmana pròxim, Peníscola acollirà la Fira de Tardor de la Casa de Andalucía en la localitat, tres dies d'activitats per a celebrar la seua cultura i tradicions.

Durant els actes es presentarà, a més, a la nova Pregonera de la Fira, Noemí Barril Ramos, "una sòcia molt volguda, molt involucrada amb les activitats de la Casa que, a més, ha dut a terme classes de ball per a l'entitat i forma part dels cossos de ball d’aquesta" ha explicat la vicepresidenta de l'agrupació, María del Carmen Cornejo.

Durant la presentació, l'entitat ha agraït públicament a Gemma Feliu, la fins ara Pregonera, el seu afecte i extraordinària labor de representació de l'entitat, que donarà el testimoni a Noemí en pocs dies.

L'alcalde, Andrés Martínez, ha volgut traslladar a la Casa el seu reconeixement per la implicació que tenen en la programació cultural en el municipi i ha felicitat els seus càrrecs.

El president, Juan López, ha convidat a tota la població i comarca a assistir als actes en els quals la germanor entre pobles serà la protagonista.

Programació completa

El divendres dia 11 d'octubre tindrà lloc la cercavila i l'encesa del Reial de la Fira, que inclourà un “flasmob” i comptarà amb l'actuació del grup de flamenc Suncai i una disco mòbil.

El dissabte 12, hi haurà degustació gastronòmica en el Recinte Firal amb _tardeo_ a càrrec del grup Rumba Sound Flamenc i actuacions de grups de ball de Peníscola, Tortosa, Amposta i la Sénia, a més de disco mòbil.

El diumenge dia 13 hi haurà un recital de poesia a càrrec del grup Poemas al Aire, actuació dels grups de ball de la Casa de Andalucía en Peñíscola, Tortosa i Benicarló.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola