Dimecres 11 de setembre

DIA DELS MAJORS I DIA DELS INFANTS

11.00h Exposició de Bonsais. Lloc: Portal Fosc (Cos de Guàrdia). Horari (d’11.00h a 13.00h i de 18.00h a 21.00h). Organitza: Associació Irta Bonsai de Peníscola.

11.00h Celebració de la Santa Missa. Lloc: Capella de Santa Anna.

En acabar Homenatge als octogenaris. El Grup Infantil de Moros i Cristians, sota la direcció de Juan Llaudís Ayza i el Grup Infantil de Danses, sota la direcció d’Antonio Castell Roca, dedicaran als nostres ancians la seua emocionant i tendra demostració. Per gentilesa d’Horchata y Granizados Jazum SL, s’oferirà a tots els octogenaris una orxata refrescant d’elaboració pròpia i fartons. Lloc: Pl. de Santa Maria (de les Caseres).

14.00h Dinar de germanor per als jubilats i pensionistes de Peníscola, al qual assistiran la Reina de les Festes, la seua Cort d’Honor i les autoritats locals. Hora obertura restaurant: 14.00h.Lloc: Càmping Edén.

En acabar Actuació del Duo Musical Babilon. Lloc: Càmping Edén.

17.30h Torneig de Futbolí. Lloc: Cocteleria Maria Caipirinha, Pl. Santa Maria (de les Caseres). Organitza: Penya Barcelonista Ciutat de Peníscola.

En acabar Lliurament de premis del Torneig de Futbolí. Lloc: Cocteleria Maria Caipirinha, Pl. Santa Maria (de les Caseres).

18.00h Gran entrada de bous infantil, bou de vila i bou embolat infantil. Lloc: Pl. de Bous.

18.00h-tancament Totes les atraccions de la fira tindran el preu popular d’1,50€. Lloc: Recinte de la Fira. Organitza: Associació de Firaires de Peníscola.

18.30h Torneig de futbol sala 3x3, equips de fins a cinc jugadors. Preu 10€ per equip. Inscripcions en el correu electrònic penyaespardenyapeniscola@gmail.com o en Instagram @penya_espardenya. Premis per als tres primers classificats. Lloc i organització: Penya l’Espardenya.

21.00h Presentació oficial de l’equip Peñíscola Fútbol Sala de Primera Divisió Nacional. Lloc: Il Capo Peñíscola. Organitza: Club Fútbol Sala Peñíscola.

22.00h Actuació de la Antologia de la Revista. Lloc: Parador de Festes. Entrada: 2€. Toda la recaptació per a l’Associació contra el Càncer de Peníscola.

24.00h Animació de la Xaranga All i Pebre de Peníscola. Lloc: Carrer Saiz de Carlos.

24.00h Nit de disfresses. Lloc i organització: Penya en Almíbar.

24.00h Carnaval mi amor. Lloc i organització: Penya l’Espardenya.

01.30h NO PASSARAN, entrada de vaques de la ramaderia Bous La Ribera. Lloc: Carrer Saiz de Carlos.

03.00h Beer Pong. Inscripcions en la Penya l’Espardenya. Preu 5€ per parella. Lloc i organització: Penya l’Espardenya.

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola