Notícies

Peníscola amplia amb concerts, música country, flamenc, rumba i circ les activitats estivals
09 julio 2024

Peníscola amplia amb concerts, música country, flamenc, rumba i circ les activitats estivals

  • Les àrees de Turisme i Cultura sumen noves activitats a les ja programades per a ampliar l'agenda durant els mesos de juliol i agost

Les regidories de Turisme i Cultura de l'Ajuntament de Peníscola han anunciat l'ampliació de la programació d'activitats que allotja el nucli antic amb més programació en el passeig marítim i en l'ampliació turística de Peñismar.
Concretament es tracta de dos cicles musicals Flamenc a la Fresca i Rumba a la Fresca, un espectacle country de ball en línia, un espectacle circense i el concert tribut a Julio Iglesias.
Aquest serà, precisament, un dels plats forts i tindrà lloc el dia 17 d'agost al Parc d'Artilleria del Castell.
"A la ja extensa programació prevista, que inclou activitats esportives en platges, visites guiades, espectacles en el nucli històric, cinema d'estiu i activitats infantils, sumem més música i més opcions d'oci nocturn per a tots els públics en diverses zones del municipi" ha explicat el regidor de l'àrea de Turisme, Ramón Simó, qui, al costat de la regidora de l'àrea de Cultura, Lidia Herrero, ha multiplicat l'agenda estival, posant l'accent en "la dinamització de diferents zones que concentren gran afluència de visitants" ha incidit Herrero, avançant que en els pròxims dies, a més, es llançarà una campanya de promoció i dinamització del comerç local.
Les vetlades musicals amb flamenc tindran lloc els dies 15 i 29 de juliol, 12 i 26 d'agost a Peñismar, així com el 13 juliol en el passeig marítim al costat de l'oficina d'informació turística, en tots els casos a partir de les 22.00h.
Les vetlades al ritme de la rumba, a les 22.30h, tindran lloc els dies 19 de juliol a Peñismar i 15 d'agost en el passeig marítim.
L'espectacle country s'allotjarà també a Peñismar el dia 26 de juliol i el 18 de juliol tindrà lloc l'espectacle circense.
El consistori compta amb la col·laboració econòmica de la Diputació Provincial en aquesta última activitat, a través del programa "Diputació a escena".

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola