Notícies

Comencen a Peníscola les Rutes Històriques Teatralitzades
04 julio 2024

Comencen a Peníscola les Rutes Històriques Teatralitzades

  • Dimecres de juliol i agost, a partir de les 20h, per la ciutadella emmurallada
  • Una forma diferent, amena i orientada al gaudi en família, de conéixer els secrets que amaga la ciutat antiga

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Peníscola ha confirmat l'inici, aquest dimecres, de les Rutes Històriques Teatralitzades, que compten amb un narrador d'excepció que acompanya els visitants que trien viure aquesta experiència pels llocs més emblemàtics de la ciutat antiga, per contar el pas de diferents etapes de la història pel municipi.

Les visites són gratuïtes i per a participar-hi és necessària la inscripció prèvia en les oficines d'informació turística.

El punt de trobada i de partida de la ruta és la plaça de Santa Maria, a les vuit de la vesprada, i recorre part de la ciutadella emmurallada.

Pràcticament tots els dimecres de juliol i agost es podran gaudir de manera complementària a totes les visites que es realitzen per part de l'àrea de Turisme per a conéixer el patrimoni natural, arquitectònic i patrimonial de la destinació turística per excel·lència de la província de Castelló.

Lidia Herrero, regidora de l'àrea de Cultura en el consistori, ha anunciat la temàtica que abordaran les visites al llarg d'aquest estiu, sent els dies 3, 10 i 17 de juliol "Pedra rere pedra, essència de Peníscola" les primeres; "La història d'una ciutat submergida en la mar" per als dies 24, 31 de juliol i 7 d'agost, per a acabar els dies 14, 21, 28 d'agost i 4 de setembre amb "Somnis històrics d'una ciutat pontifícia".

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola