Notícies

Rosa Arnau Salvador, Mantenidora de les Festes Patronals de Peníscola 2024
12 junio 2024

Rosa Arnau Salvador, Mantenidora de les Festes Patronals de Peníscola 2024

L'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha fet públic el nomenament de Rosa Arnau Salvador com a nova Mantenidora de les Festes Patronals de la localitat, en honor a la Mare de Déu de l’Ermitana, que tindran lloc el pròxim mes de setembre.

Durant la reunió, en la qual s'ha proposat el nou càrrec a la reconeguda farmacèutica, ha acompanyat a l’alcalde el regidor de Festes, Ramón Simó, qui ha traslladat també la seua enhorabona a l'homenatjada.

Natural de Peníscola, és doctora per la Universitat de Lleida, llicenciada en Farmàcia, graduada en Nutrició Humana i Dietètica, màster en Atenció Farmacèutica Comunitària i és especialista en Ortopèdia.

Exerceix la seua labor professional com a farmacèutica adjunta en Oficina de Farmàcia a Peníscola i, des de l'any 2022, és presidenta de la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi Oficial de Farmacèutics de Castelló; la primera dona a ostentar aquest càrrec.

Martínez ha fet referència a la importància de reconéixer la trajectòria professional d'Arnau, "una carrera plena d'èxits acadèmics i de compromís amb la salut pública que l'ha portada a ostentar un càrrec de responsabilitat institucional a la nostra província a través de la Presidència del Col·legi de Farmacèutics", a més, ha posat en valor la seua vinculació i participació en la tradició i les festes en el municipi.

Per part seua, Rosa Arnau ha agraït molt emocionada aquest reconeixement, i s’ha posat a la disposició de la corporació municipal i la Cort d'Honor de les Festes Patronals, amb generositat i la mirada posada en la seua família a qui, ja en aquesta primera presa de contacte, ha reconegut i ha agraït els valors i estima per la tradició que han compartit de generació en generació.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola