Notícies

Peníscola penja el cartell de complet en aquest pont d'agost
14 agosto 2023

Peníscola penja el cartell de complet en aquest pont d'agost

  • En la nit del dissabte del pont més concorregut de tot l'estiu, la major part d'hotels han omplit les seues habitacions d'hostes
  • En les oficines d'informació turística s'estan atenent més de 400 consultes al dia

L'àrea de Turisme de l'Ajuntament de Peníscola  ha fet balanç positiu del pont central de l'estiu, el d'aquest quinze d'agost, amb l'ocupació del qual la destinació ha arribat a fregar el 100% d'ocupació.
Això succeïa la nit del dissabte.
La Regidoria ha continuat reforçant enguany la programació d'activitats durant aquests mesos, que a més de les habituals visites guiades i activitats esportives a la platja, s'ofereixen activitats infantils i sessions musicals i monòlegs totalment gratis.
L'edil de l'àrea, Ramón Simó, ha informat de la intensa activitat en les oficines d'informació turística en aquests dies, en les quals s'estan atenent "més de 400 consultes diàries" ha assegurat, reconeixent i destacant el paper dels informadors turístics en destinació.
L'alcalde, Andrés Martínez, ha manifestat la seua satisfacció per les xifres que llança el pont de l'equador de l'estiu. 
En aquest sentit el primer edil ha posat en valor també la tasca de la Policia Local, que realitza un important esforç per a donar cobertura a totes les necessitats que planteja una multiplicació exponencial de població com la que experimenta Peníscola, passant de 8000 habitants a més de 120.000 en tot just uns mesos.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola