Notícies

Ajuntament i Creu Roja a Peníscola afermen el seu compromís de col·laboració
01 marzo 2023

Ajuntament i Creu Roja a Peníscola afermen el seu compromís de col·laboració

  • El balanç de la tasca de l'oenegé en el municipi durant 2022 ha sigut "molt positiu" amb programes en les àrees d'inclusió social, joventut i ocupació

La regidora de Benestar Social, María Jesús Albiol, ha mantingut una trobada aquesta setmana amb els representants de l'agrupació local de Creu Roja, amb els qui han pogut fer balanç de les activitats i programes que desenvolupa l'oenegé en el municipi.
Concretament, es tracta de diferents programes en les àrees d'inclusió social, joventut i ocupació, per als quals han compartit ja el pla d'accions previst per a enguany.
Durant l'any passat Creu Roja a Peníscola ha realitzat 3.227 intervencions, la majoria de les quals en matèria d'educació i inclusió social per a sol·licitants d'asil i refugi; atenent  466 persones.
Albiol ha traslladat als representants de Creu Roja el seu agraïment i reconeixement per les tasques realitzades i ha destacat "la importància de la coordinació entre l'activitat de l'oenegé i l'administració, per a treballar de manera complementària evitant duplicitats, la qual cosa ens permet ser més eficaços i efectius" ha manifestat.
La regidora ha mostrat el seu compromís amb la continuïtat de la col·laboració entre entitats a través dels convenis anuals que estan contribuint al desenvolupament dels diferents programes en la població.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola