Notícies

El Consell de la Infància i Adolescència de Peníscola es reivindica com a fòrum de debat i participació per als més joves
17 noviembre 2021

El Consell de la Infància i Adolescència de Peníscola es reivindica com a fòrum de debat i participació per als més joves

DISSABTE QUE VE SE CELEBRA EL DIA INTERNACIONAL DELS DRETS DE LA INFÀNCIA
  • Les seues propostes en els Pressupostos Participatius han cristal·litzat en la instal·lació d'un nou parc de cal·listènia i la millora de diverses instal·lacions esportives municipals
  • En convocatòria extraordinària el consell ha presentat un vídeo amb els integrants del CIAL i els seus objectius per a poder visibilitzar la seua tasca entre els veïns i veïnes.
  • L'artista local, Sergi Cambrils ha dissenyat la seua nova cartelleria
  • María Jesús Albiol: "Considerem importantíssim que els adults de demà s'involucren avui ja des de xiquets i xiquetes en els assumptes públics del seu poble; prenguen partit, facen propostes i vegen que el seu treball té un impacte directe en la millora de les condicions de vida dels seus veïns i veïnes".
La Regidoria de Benestar Social i el personal tècnic dels Serveis Socials Municipals han reunit el Consell de la Infància i l'Adolescència, en convocatòria extraordinària, amb motiu de la celebració aquest cap de setmana del Dia Internacional dels Drets de la Infància.
El CIAL està format per alumnes dels centres educatius de la població, d'entre quart curs de primària i batxillerat, fins a la seua majoria d'edat i es convoca de manera quadrimestral. El seu objectiu, des de la seua creació el novembre de 2019, és tractar temes d'interés per a ells, així com fomentar-ne la participació en qüestions de l'àmbit local perquè puguen extraure's propostes de millora.
Durant la trobada s'ha donat compte de les recents propostes en els Pressupostos Participatius per part del CIAL que han cristal·litzat en la instal·lació d'un nou parc de cal·listènia per part de la Regidoria de Serveis, així com la millora de diverses instal·lacions esportives municipals.
Durant la vesprada el consell ha presentat un vídeo amb els seus integrants i objectius per a poder visibilitzar la seua tasca entre els veïns i veïnes.A més, l'artista local, Sergi Cambrils ha dissenyat la seua nova cartelleria en la qual s'inclouen conceptes com la inclusió o la igualtat.
María Jesús Albiol, regidora de l'àrea, ha valorat: "Considerem importantíssim que els adults de demà s'involucren avui ja des de xiquets i xiquetes en els assumptes públics del seu poble; prenguen partit, facen propostes i vegen que el seu treball té un impacte directe en la millora de les condicions de vida dels seus veïns i veïnes", i ha felicitat els joves consellers per la seua implicació i ha agraït a les diferents àrees de gestió de l'Ajuntament la seua sensibilitat amb els temes i propostes que eleva el CIAL, amb l'objectiu "de ser cada dia un lloc millor on els nostres fills i filles puguen viure i créixer".
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola