Notícies

Peníscola compta amb la seua electrolineraper a vehicles elèctrics
08 noviembre 2021

Peníscola compta amb la seua electrolineraper a vehicles elèctrics

  • La Diputació Provincial ha fet possible aquesta instal·lació després de l'adequació de l'espai en l'aparcament del recinte del Centre d'Estudis per part de l'Ajuntament
  • L'àrea de Serveis en el consistori inclourà l'explotació d'aquest punt de càrrega per a vehicles elèctrics en el contracte per a la gestió de la zona ORA

Peníscola ja compta amb electrolinera gràcies a la col·laboració de la Diputació Provincial amb l'Ajuntament de la localitat.

El nou punt de recàrrega de vehicles elèctrics està situat en la zona d'aparcament del recinte del Centre d'Estudis, emplaçament que ha adequat l'àrea de Serveis del consistori perquè la institució provincial puga instal·lar aquest nou servei per a vehicles elèctrics.

El diputat provincial de Sostenibilitat, Ignasi Garcia, ha volgut visitar l'enclavament en el qual s'ha situat un dels vint punts de recàrrega previstos en tota la província, comprovant juntament amb l'alcalde, Andrés Martínez, el bon funcionament del dispositiu i la cèntrica localització del punt de recàrrega.

L'àrea de Serveis de l'Ajuntament ha anunciat que inclourà l'explotació d'aquest punt de càrrega per a vehicles elèctrics en el contracte per a la gestió de la zona ORA, així serà l'empresa concessionària de la zona d'estacionament restringit qui preste el servei.

L’electrolinerainstal·lada és de càrrega semiràpida, la qual cosa suposa un incentiu per als usuaris a visitar el patrimoni i comerços de proximitat.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola