Notícies

L'Ajuntament de Peníscola destinarà aquest quadrimestre més de 80.000€ a la millora de camins veïnals i rurals
20 septiembre 2021

L'Ajuntament de Peníscola destinarà aquest quadrimestre més de 80.000€ a la millora de camins veïnals i rurals

Les àrees de Serveis i Medi Ambient de l'Ajuntament de Peníscola han programat una sèrie d'actuacions de millora en camins rurals i veïnals de tot el terme municipal.

L'inici dels treballs està previst per a la setmana pròxima i el seu desenvolupament al llarg del mes d'octubre.
Concretament està previst intervindre en el condicionament de camins veïnals amb una inversió de 29.637,00€. Es tracta de diversos camins compresos entre el camí dels Vila-rojos i el camí de la Volta. També es faran treballs de millora en els accessos al camí del Barranc de Moles.
Pel que respecta als camins rurals, es preveu destinar una inversió de 31.404,04 €, amb actuacions en el camí del Pou de la Murta, des del camí de Cervera fins al camí de servei de la via antiga. Es continuarà fins a la zona de la Ratlla del Terme. També es realitzaran treballs de millora en camins de la partida dels Poatxos i el corral del Petiquillo
Es preveu, a més, millorar i ampliar l'asfaltat en uns dos quilòmetres del camí Abellers des del seu encreuament amb la Volta, amb una inversió que fregarà els 20.000€. La millora de l'asfaltat dels dos quilòmetres restants de vial s'executarà a inicis de l'any pròxim.

Condicionament de camins per part del Consorci Provincial de Bombers
Aquesta setmana, a petició de l'Ajuntament, una màquina del Consorci Provincial de Bombers està duent a terme millores que se sumen a les actuacions esmentades, es tracta de treballs en la partida Pla dels Avencs. 
Concretament en el camí de Càlig des de barranc de la Garrotxa fins a l'encreuament amb la via del tren. Seguidament es continuarà vora la rambla d'Alcalà, fins al vial de servei de la N-340.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola