Notícies

Peníscola comptarà amb l’actuació de Lola Índigo el pròxim 25 de setembre
14 septiembre 2021

Peníscola comptarà amb l’actuació de Lola Índigo el pròxim 25 de setembre

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Peníscola va anunciar el passat cap de setmana el concert de Lola Índigo, programat per al 25 de setembre dins de l'agenda festiva "Mar de Festa".

L'actuació forma part de la gira de la cantant i ballarina, "La Niña Tour", per diferents ciutats i municipis del territori nacional. El concert tindrà lloc el dissabte, 25 de setembre, a les 22:30h a l'esplanada del port, al costat de la Platja Sud.

L'import de les entrades varia en funció de la zona, sent de 20€ les de la Zona 3, de 25€ les de la Zona 2 i de 30€ les de la Zona 1. Les persones interessades a assistir al concert poden adquirir les entrades en la pàgina web de "Codetickets" (https://entradas.codetickets.com/entradas/lola-indigo/21439/maestrat/online). A més, el mateix dia del concert estarà disponible la venda d'entrades en taquilla en el mateix recinte a partir de les 10:00h.

El concert està organitzat per l'Ajuntament de Peníscola, amb la producció de Grupo Maestrat. Amb aquesta actuació conclourà la programació de "Mar de Festa" en el recinte festiu, un espai habilitat per al compliment de les mesures de seguretat sanitàries de prevenció contra la COVID19.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola