Notícies

L'alcalde de Peníscola felicita el nou president de la Confraria de Pescadors, Rafael Simó, amb qui es compromet a continuar treballant pel sector pesquer
04 agosto 2021

L'alcalde de Peníscola felicita el nou president de la Confraria de Pescadors, Rafael Simó, amb qui es compromet a continuar treballant pel sector pesquer

L'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha volgut testimoniar el seu suport al nou president de la Confraria de Pescadors Sant Pere de Peníscola, Rafael Simó i tot el seu equip al Capítol.

Així l’alcalde, juntament amb el regidor de sector primari, Miguel Castell, ha visitat al nou representant local del sector pesquer en les dependències de la Confraria, per a traslladar-li el suport del consistori per al sector.

"Rafa ens tindrà al seu costat, com el sector, amb els qui estem compromesos" ha assegurat Martínez, qui ha concretat que continuarà "secundant, a través del conveni anual amb l'Ajuntament, la promoció del peix de llonja". 

"A petició del sector, sol·licitarem a la Generalitat, a través del Ple municipal, les millores del port pesquer" s'ha compromés Martínez, qui ha recordat les diferents reivindicacions i peticions del sector a l'administració autonòmica, "que encara no ha executat cap de les promeses realitzades" ha compartit.

D'aquesta manera, l'Ajuntament se sumarà a la reclamació a l'administració competent que la Confraria ha realitzat via carta a la Conselleria, "donant-los suport des de l'administració local perquè Generalitat emprenga les millores anunciades en la major brevetat possible".

Concretament, es tracta de la millora del clos perimetral, millora de les casetes, millora i renovació del punt verd, renovació de les cobertes i la millora de la senyalització de la zona de càrrega i descàrrega per a camions.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola