Notícies

L'Ajuntament de Peníscola finalitza la millora de la zona de descans i esbarjo enfront de l'Edifici Sociocultural
03 mayo 2021

L'Ajuntament de Peníscola finalitza la millora de la zona de descans i esbarjo enfront de l'Edifici Sociocultural

  • Les obres s'han concretat en l'embelliment de la zona de l’Ullal amb la millora de les zones de descans i la col·locació d'un parc de cal·listènia per a la pràctica de l'esport a l'aire lliure

L'àrea d'Urbanisme i Serveis de l'Ajuntament de Peníscola ha finalitzat l'adequació de l'espai de descans i esbarjo situat al costat de l’Ullal de l'Estany.

El passat 30 de desembre es van adjudicar els treballs i després de la signatura de l'acta de replanteig es van iniciar les obres el mes de febrer, per acabar a la fi del mes d'abril.

Les tasques s'han concretat en la millora de la zona, incloent itineraris de passeig, zones de descans i un parc de cal·listènia, per a la pràctica de l'esport a l'aire lliure.

Les tasques han suposat una inversió de més de 38.000€ finançats a través del Pla 135 de la Diputació de Castelló.

Millora dels parcs infantils
L'àrea de Serveis posa en marxa un operatiu especial per a la reparació i millora del conjunt de parcs infantils que hi ha en la població, per als pròxims dies. 
Aquesta tasca de manteniment es du a terme tots els anys per a revisar i millorar desperfectes i intervindre en aquells espais les estructures i els elements dels quals s'han vist danyats per l'ús.
Peníscola compta amb un total d'11 parcs infantils i zones recreatives.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola