Notícies

L'Ajuntament de Peníscola se suma a la campanya I jo també
16 abril 2021

L'Ajuntament de Peníscola se suma a la campanya I jo també

L'Ajuntament de Peníscola impulsa la plataforma I jo també, juntament amb la col·laboració dels ajuntaments de Benicarló i Vinaròs amb l'objectiu de treballar, conjuntament, per la inserció laboral de les persones amb capacitats diferents.

Actualment, s'està treballant en la creació d'una nova pàgina web amb la informació de cadascuna de les entitats que participen en el projecte. A més, també s'està duent a terme l'enregistrament d'un vídeo amb imatges de persones amb diferents capacitats que treballen, així com dels tallers que realitzen les diferents entitats.

Als tres ajuntaments se sumen a aquesta plataforma Cocemfe Maestrat, Afanias Vinaròs, el Centre de Rehabilitació i Integració Social de Vinaròs, l'Associació Fenòmens i el Col·legi d'Educació Especial Baix Maestrat.

La regidora de l'Àrea de Serveis Socials i Benestar Social de l'Ajuntament de Peníscola, María Jesús Albiol, destaca que "participar i fomentar projectes d'aquest tipus és imprescindible per a millorar, entre tots i totes, l'ocupació de persones amb diferents capacitats; sumar voluntats en aquesta direcció, tant del sector públic, com del sector privat, amb el suport de les entitats, necessari per a avançar".

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola