Notícies

El VI Festival Peníscola Negra posa el seu objectiu en el públic juvenil
16 abril 2021

El VI Festival Peníscola Negra posa el seu objectiu en el públic juvenil

  • El Festival s'adapta a la nova situació i programa algunes trobades amb autors de manera virtual.

La Regidoria de Cultura aposta un any més pel cicle de literatura negra per a joves com a base de la programació d'aquest festival de gènere negre, que arranca el pròxim 22 d'abril i l'objectiu principal del qual en la seu de Peníscola és acostar la literatura i fomentar la lectura entre els alumnes de primària i secundària, de la mà d'escriptors de primer nivell.

El dijous 22 serà l'autor Juli Cèsar Cano, creador de la saga de l'Inspector Monfort, qui dirigirà una xarrada virtual als alumnes de l’International School Peniscola. L'autor acaba de traure Incluso la muerte miente, un nou cas d'aquest inspector.

Aqueix mateix centre rebrà la visita virtual el divendres 23, dia del llibre, de l'autora Lola P Neva, que els parlarà sobre el gènere negre i sobre l'ofici d'una escriptora que es mou entre el gènere negre i l'històric. L'autora d'Albacete acaba de publicar La muerte que respiras.

Fins a l'IES Alfred Ayza es desplaçarà l'escriptora i investigadora històrica, Queta Ródenas, el dimecres 28 d'abril, per a parlar als alumnes i alumnes de l'institut sobre L'assassí de la doble essa i de com la literatura pot ser una bona eina didàctica.

A més, l'IES Alfred Ayza ha participat un any més en el concurs juvenil de relats CSN, que donarà a conéixer els seus guanyadors dijous que ve, dia 29, a Vila-real.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola