Notícies

Peníscola reprén l'activitat presencial en la Universitat Popular i la Biblioteca municipal
15 abril 2021

Peníscola reprén l'activitat presencial en la Universitat Popular i la Biblioteca municipal

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Peníscola ha comunicat el reinici de l'activitat presencial en els més de 50 cursos que s'organitzen a través de la Universitat Popular, en suspens durant les últimes setmanes o en modalitat telemàtica, a conseqüència de l'avanç de la pandèmia.

Així, els quasi mil alumnes inscrits en les quasi trenta modalitats de curs oferit, han représ les classes presencials en les quals s'han aplicat, des de l'inici del curs, mesures de seguretat sanitària, com l'ús de màscares o el control dels aforaments per a contribuir al respecte de les distàncies de seguretat.

Quant a la Biblioteca Municipal, després de reobrir per al préstec de llibres, aquesta setmana ha obert també les seues instal·lacions per a l'estudi presencial i la consulta de materials bibliogràfics.

"Estem pendents de l'evolució de les mesures restrictives que impulsen les autoritats sanitàries, per a avançar i anar adaptant els serveis amb responsabilitat i cautela" ha explicat l'edil de l'àrea de Cultura, Ramon Simó.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola