Notícies

Peníscola aborda la redacció del seu Pla d'Accessibilitat
16 febrero 2021

Peníscola aborda la redacció del seu Pla d'Accessibilitat

  • L'Ajuntament compta amb la col·laboració de Cocemfe Maestrat en la supervisió dels avanços del document que redactarà l'equip tècnic de l'àrea d'Urbanisme a l'Ajuntament
  • La població ja compta amb un Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, en el qual hi ha un treball de camp que serà útil per al desenvolupament del nou document

La Regidoria d'Urbanisme de l'Ajuntament de Peníscola posa en marxa la seua maquinària per a emprendre la redacció del Pla d'Accessibilitat del municipi.

Per a això comptarà amb la col·laboració de l'agrupació Cocemfe Maestrat, així ho han acordat els seus representants aquesta mateixa setmana en una trobada que pretén impulsar la redacció d’aquest document. 

L'edil de l'àrea en el consistori, Jorge Rovira, ha manifestat el seu compromís amb l’elaboració d'aquesta anàlisi de la situació actual de la població, pel que respecta a l’accessibilitat, que inclourà propostes de millora.

Per a això, el departament compta ja amb el recentment elaborat Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) el treball de camp del qual serà molt útil per al desenvolupament del nou document.

El PMUS recull propostes per a millorar la mobilitat urbana, amb criteris de sostenibilitat, de manera que es garantisca un ambient sa on es puga caminar i pedalar per itineraris accessibles, segurs i atractius; i on es reduïsca i racionalitze l'ús del vehicle privat, reduint per consegüent la contaminació, les emissions de gasos d'efecte d'hivernacle i el consum d'energia.

"Tots dos plans ens serviran per a anar implementant canvis i continuar avançant en la millora de l'accessibilitat i la mobilitat sostenible" ha explicat Rovira.

En aquest sentit l'edil ha recordat la possibilitat del consistori d'optar a les anunciades ajudes europees i ha destacat que cal comptar amb projectes i plans de millora que faciliten al municipi proposar projectes i "Peníscola aposta per la inclusió i per avançar en millores que facen de la població un lloc cada dia millor per a viure i per a visitar per a tots" ha manifestat el regidor.

Rovira ha agraït l'interés i la disposició per a la col·laboració del col·lectiu Cocemfe i s'ha compromés a abordar la redacció del nou document integrant les seues propostes.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola