Notícies

L'Ajuntament de Peníscola consensua amb l'equip directiu del centre el projecte d'ampliació del col·legi
10 noviembre 2020

L'Ajuntament de Peníscola consensua amb l'equip directiu del centre el projecte d'ampliació del col·legi

El regidor d'Educació, Ramón Simó, ha mantingut una reunió amb l'equip directiu del centre educatiu, juntament amb l'arquitecta municipal encarregada de realitzar el projecte d'ampliació del CEIP Jaime Sanz de la població.

A la trobada han assistit també els professors representants de la comissió de patis, amb l'objectiu de compartir les necessitats i establir els criteris de consens per a la redacció del projecte de la futura ampliació del centre.

L'esperada ampliació, després d'acordar-ho així Ajuntament, comunitat educativa i Generalitat, es construirà en el mateix recinte en el qual es troba actualment el centre, afegint un nou aulari amb una línia educativa amb 3 unitats d'Infantil i 6 de Primària i s'ampliarà al seu torn el menjador i la biblioteca. També es rehabilitaran els patis d'Infantil i Primària.

Per a accelerar el màxim possible les obres, Educació i Ajuntament han acordat que aquesta intervenció d'ampliació i reforma del CEIP Jaime Sanz s'execute a través del pla 'Edificant'.

El director general d'Infraestructures Educatives, Víctor García, durant la seua visita el centre el mes d'octubre passat, amb l'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, van acordar iniciar amb la major rapidesa la tramitació de la delegació de competències de l'ampliació del CEIP Jaime Sanz amb el lliurament en el consistori del programa de necessitats educatives que s'han de cobrir.

En els pròxims mesos, els tècnics municipals encapçalats per l'arquitecta municipal, amb la col·laboració i suport dels tècnics de la Conselleria, redactaran la memòria tècnica de l'actuació i, per a això, "considerem imprescindible escoltar els mateixos professors i equip directiu del centre, per a dur a terme un projecte de tots, que cobrisca les necessitats reals de la comunitat educativa, posant en el centre els interessos i el benestar del conjunt de l'alumnat" ha explicat el regidor al final de la reunió.

El calendari que han establit les dues administracions, contempla que el procés de delegació de competències culmine el primer trimestre de 2021 amb l'adjudicació dels fons necessaris perquè l'Ajuntament durant l'any vinent puga licitar i adjudicar la redacció del projecte i iniciar les obres al llarg de 2022.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola