Notícies

La UP de Peníscola obri el període de matriculació per al nou curs
25 septiembre 2020

La UP de Peníscola obri el període de matriculació per al nou curs

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Peníscola ha presentat l'obertura del període de matriculació en línia per al curs 2020-2021 de la Universitat Popular.

Les inscripcions poden realitzar-se de manera presencial o telemàtica, a través de la pàgina web www.universitatpopularpeniscola.com emplenant un formulari i sol·licitant la plaça en qualsevol dels cursos oferits per als dos quadrimestres. D'altra banda, la matrícula presencial podrà efectuar-se des del 28 de setembre fins al 14 d'octubre en les oficines de l'empresa OCA Grup, situades al carrer Vilanova d’Avinyó, en horari de 9:00h a 13:00h i de 16:00h a 19:00h. El curs acadèmic es desenvoluparà des del 19 d'octubre de 2020 fins al 7 de maig de 2021.
Com a novetat, totes les persones que s'inscriguen en algun dels cursos rebran un curs gratuït per a aprendre a utilitzar eines de videoconferència. D'aquesta forma, tots els participants podran seguir les classes des de casa si és necessari, de manera excepcional.
Aquesta edició està composta per 2 blocs de programació, un dirigit a xiquets i xiquetes que cursen educació infantil i primària, i un altre dirigit a adults.
Aquest curs presenta una nova oferta d'activitats en tots dos blocs com Kung Fu, teatre, videojocs i Minecraft, reforç escolar, guitarra, defensa personal per a dones, llengua japonesa o creació de bijuteria.
Dins de la programació dels cursos, la Universitat Popular organitzarà al llarg de l'any altres activitats com a xarrades o tallers gratuïts per als inscrits.
Noves mesures de seguretat
Des de la Universitat Popular s'ha dissenyat un pla de contingència COVID-19 per a la seguretat tant dels usuaris com de l'equip docent. L'ús de mascareta és obligatori en tot l'edifici, així com l'ús de gel desinfectant per a accedir-hi. Els participants hauran de mantindre la distància interpersonal d'1,5 metres i en les activitats esportives hauran de respectar les marques assenyalades en el sòl. Quant als cursos d'idiomes, manualitats i informàtica quedarà gravat amb el nom de cada usuari el pupitre que ha d'ocupar.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola