Cordam Quintet

Descargas

Dijous 17 de setembre - 22.00h - Saló Gòtic del Castell

Programa de concert:

Quintet per a vents op. 88, nº2 en Mib M (I mov) -  Anton Reicha

Wind Quintet op. 43 (I mov) - Carl Nielsen

Waltz nº2  - Dmitri Xostakóvitx

Quintet per a vents op. 86, nº2 en Fa M (I mov) -  Franz Danzi

Senyor dels Anells - Howard Shore

La vida és Bella -  Nicola Piovani

My Way - Claude François i Jacques Revaux

Cordam Quintet:

El grup naix en 2016 en el Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València, on en aqueix mateix curs lectiu obtenen la Matrícula d'Honor en l'assignatura de Música de Cambra. Com a formació han gaudit de tocar en diferents sales dins del panorama nacional, com ara la Sala de Cristall de l'Ajuntament de València, Clement Pianos, Palau de la Generalitat i el Conservatori Professional de Conca, entre altres. De la mateixa manera, han participat en diversos concursos per a agrupacions de cambra: Sitges i Almassora. Actualment tots els seus membres exerceixen com a membres d'orquestres professionals i complementen la seua formació musical amb la docència.

Manuel Monserrat Comes. Flauta

Realitza el grau superior en el Conservatori Superior de Música de València. Ha sigut membre de diferents orquestres joves, com ara la Jove Orquestra Simfònica de Castelló, Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, Jove Orquestra i Nacional de Catalunya, entre altres. Ha col·laborat amb diferents agrupacions professionals com la Banda Municipal de València i la Orquestra de València. Actualment compagina la seua carrera professional amb la docència en escoles de música.Pablo Balaguer Ortiz. OboeEstudia el Grau Superior en el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València. Ha sigut membre de la plantilla de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana i de la Jove Orquestra i Cor de la Comunitat de Madrid. Ha col·laborat amb la Banda Municipal de València i l'Orquestra de Ràdio Televisió Espanyola. A més, ha sigut docent en l'especialitat d'Oboé en el Conservatori Professional d'Albacete.

Pedro Piqueras Gilar. Trompa

Realitza els seus estudis superiors de trompa en el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València. Ha format part de l'Orquestra del Pacific Music Festival, la Jove Orquestra de la Unió Europea o la Jove Orquestra Nacional d'Espanya, entre altres. Ha actuat amb diverses formacions professionals, del calibre de l'Orquestra Simfònica d'Euskadi o ADDA Simfònica d'Alacant. Actualment és col·laborador de l'Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia.

Esther Cerezo Blázquez. Fagot

Realitza els seus estudis superiors de fagot en el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València, obtenint més tard el Màster de Conjunt d'Orquestra en el Conservatori Superior de Música d'Aragó. Ha format part de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana i de la Jove Orquestra i Nacional de Catalunya, entre altres. També ha col·laborat amb l'Orquestra de València i amb la ORCAM.

Javier Cañete Hortelano. Clarinet
Estudia en el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València i conclou amb el Màster en Musicoteràpia en la Universitat Catòlica Sant Vicent Màrtir de València. És membre de la Banda Municipal de Música de Conca, l'Associació Musical Alfonso Octavas i la Jove Orquestra de Conca. Ha col·laborat amb l'Orquestra Simfònica del Mediterrani i amb la Banda Municipal de València.

 

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola