Notícies

L'Ajuntament de Peníscola incrementa la freqüència de recollida de residus
06 julio 2020

L'Ajuntament de Peníscola incrementa la freqüència de recollida de residus

L'Ajuntament de Peníscola sol·licita civisme i col·laboració ciutadana a l'hora de dipositar els residus, demanant que es respecten els horaris establits i els espais indicats per a això.

Amb l'inici del mes de juliol, l'Àrea de Serveis de l'Ajuntament de Peníscola ha reforçat el servei de recollida de voluminosos, de residus sòlids urbans (RSU) i de cartró.

Fins al pròxim 10 de setembre la recollida de voluminosos es realitzarà dos dies per setmana, els dilluns i els dimecres, a diferència de la resta de l'any que es produeix una vegada per setmana -els dimecres-. Els usuaris poden sol·licitar telefònicament el servei de recollida a través del telèfon 964 481 283.

L'empresa concessionària del servei en el municipi, Fobesa, també ha multiplicat per dos el nombre de serveis de camions amb càrrega lateral i posterior per a la recollida de residus sòlids urbans. Des de l'1 de juliol aquest servei es realitza de dilluns a diumenge a la vesprada i de matinada.

D'altra banda, tenint en compte l'increment en el nombre d'establiments hotelers, de restauració i comercials, la Regidoria ha ampliat el servei especial de recollida de cartró. El personal de l'empresa recorre el nucli antic i la zona del nucli suburbà els dilluns, dimarts, dijous i divendres, amb especial atenció en els locals.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola