Notícies

L’Ajuntament de Peníscola cita el Consell de Salut
12 marzo 2020

L’Ajuntament de Peníscola cita el Consell de Salut

  • La convocatòria extraordinària tindrà lloc demà i pretén abordar la crisi internacional del COVID-19
  • Avui s’han tractat en el Comité de Seguretat i Salut de l’Ajuntament, juntament amb els sindicats, les mesures de prevenció i protecció per a l’ús de serveis i edificis públics
  • María Jesús Albiol: “Comptem amb aquest fòrum en què estan representaess les entitats socials relacionades amb malalties cròniques, l’agrupació de majors, la de dones i les AMPA dels centres educatius per fer-los arribar totes les recomanacions que hem rebut de Salut Pública i traslladar un missatge de tranquil·litat”

L’Ajuntament de Peníscola ha convocat per demà divendres un Consell extraordinari de Salut per abordar les qüestions relatives a la crisi internacional del coronavirus.

Concretament, aquest serà l’únic punt de l’ordre del dia de la convocatòria impulsada des de la Regidoria de Benestar Social i Sanitat, l’objectiu de la qual és “traslladar un missatge de tranquil·litat”

En la trobada es donarà compte de totes les comunicacions i indicacions rebudes en l’Ajuntament pel Ministeri de Sanitat i la Conselleria de Sanitat. De la mateixa manera, es traslladaran totes les recomanacions en matèria de prevenció.

“Comptem amb aquest fòrum en què estan representades les entitats socials relacionades amb malalties cròniques, l’agrupació de majors, la de dones i les AMPA dels centres educatius per fer-los arribar totes les recomanacions que hem rebut de Salut Pública” ha explicat la mateixa regidora de l’àrea, María Jesús Albiol.

Es comunicaran també les mesures adoptades, atenent les recomanacions de les autoritats sanitàries, durant el Comité de Seguretat i Salut de l’Ajuntament, sobre l’ús d’espais i serveis municipals.
Així, a partir d’avui mateix, romandran tancades en la localitat dependències municipals com la Biblioteca Municipal, l’Edifici Sociocultural, el Pavelló Poliesportiu o la Unitat de Respir Familiar.

Queden, consegüentment cancel·lades totes les activitats previstes en agenda i que s’havien de desenvolupar en aquests espais públics.

Se sol·licita a la població que no acudisca als centres públics llevat que siga estrictament necessari, i s’habilitarà el servei de cita prèvia per als serveis àrees d’Urbanisme o de Serveis Socials.

Les mesures de prevenció i protecció per als empleats públics, a més de la limitació d’alta concurrència en els edificis municipals, són les recomanades per les autoritats sanitàries.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha volgut enviar un missatge de tranquil·litat i ha transmés responsabilitat en la presa d’aquest conjunt de decisions, “l’escenari actual és de molt pocs afectats en la província de Castelló i volem que continue així; per això estem prenent decisions a la vista de les indicacions de les autoritats sanitàries per protegir a la població” ha explicat.

El primer edil, a més d’insistir en la importància de la convocatòria del Consell de Salut el dia de demà, ha agraït la implicació dels representants dels treballadors públics en el comité celebrat aquest mateix matí, i ha anunciat una trobada amb els empresaris que formen part del Consell de Turisme també aquest divendres, “per tractar d’analitzar i posar en marxa mesures que ajuden a pal·liar els efectes que la crisi del coronavirus està tenint en el sector”.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola