Notícies

La II edició de Peñíscola From Stage s’avança a juliol i serà el primer festival d’estiu de Castelló el 2020
20 enero 2020

La II edició de Peñíscola From Stage s’avança a juliol i serà el primer festival d’estiu de Castelló el 2020

 

  • Peníscola acollirà del 7 al 12 de juliol el cicle de concerts en un recinte habilitat i amb el violinista Ara Malikian com a primer artista confirmat

Peñíscola From Stage, que va celebrar la seua primera edició el mes d’agost de 2019 amb espectacles com els d’Amaia, Sara Baras, Diego El Cigala, Revólver i Los Secretos, Cantajuego i la festa electrònica Electronic Beach Party, tornarà a celebrar-se en la localitat costanera en un recinte amb millores ubicat en la platja Sud. La segona edició avança les dates i tindrà lloc entre el 7 i el 12 de juliol de 2020, i es convertirà en el primer festival de la província en la temporada estival.
El primer artista confirmat en aquest edició és el violinista Ara Malikian, que no va poder oferir el concert el 2019 per un accident de l’artista, i que ha posat tot de la seua part per no faltar a la cita amb la localitat castellonenca en aquesta segona edició.

Una segona edició carregada de novetats
Després de congregar més de 12.000 assistents el 2019, el nou cicle pretén impregnar de cap nou tots els racons de Peníscola de la millor oferta cultural i amb una agenda molt variada d’actuacions, amb propostes per a tots els públics, en un mostrador inigualable. Una experiència d’oci, cultura i sobretot, música en directe, que pretén erigir-se com a punt de referència en la intensa programació de Peníscola, una de les destinacions turístiques més atractives del nostre país.
A més, el festival estrena nova imatge aquesta edició, amb aires renovats i amb l’aprenentatge d’una primera celebració el 2019 que va comptar amb una gran acollida per part del públic local i turista. 
Des de Bemusic, promotora especialitzada en l’organització i producció d’esdeveniments de música i espectacles líder en la província de Castelló, s’anunciaran pròximament les novetats d’un cicle que promet moltes alegries i emocions per a tots els gustos.
Premsa: comunicacion@bemusic.es / 964 10 83 87





 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola