Notícies

Peníscola es prepara per acollir una Jura de Bandera multitudinària
05 noviembre 2019

Peníscola es prepara per acollir una Jura de Bandera multitudinària

Peníscola es prepara per acollir, el pròxim dia 16 de novembre, una Jura de Bandera per a personal civil que comptarà amb més de 1200 assistents.

Els jurands i els seus acompanyants gaudiran d'un escenari d'excepció per a la jornada, el passeig marítim, enfront de la mar i als peus del castell templer pontifici.

Aquests últims dies abans de l'esdeveniment, diferents àrees de l'Ajuntament, així com la Policia Local, estan treballant de forma conjunta amb la Subdelegació de Defensa de Castelló en l'organització de l'acte. De la mateixa manera, la Guàrdia Civil ha assistit a la reunió de coordinació que ha tingut lloc avui, prèviament a la Junta Local de Seguretat, que es convocarà a inicis de la setmana pròxima.

Fins al pròxim dia 11 d'aquest mes, els interessats poden cursar les seues sol·licituds a través del web del Ministeri de Defensa i del Servei d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de la ciutat; els inscrits rebran al llarg d'aquests dies la confirmació d'acceptació de la seua sol·licitud amb les indicacions de protocol necessàries per a ells i els seus acompanyants al solemne acte.

Segons l'organització, s'espera superar la xifra de 300 jurands, la qual cosa suposarà un bon nombre de reserves en allotjament i restauració d'aquells que es desplacen, amb els seus acompanyants, a la Ciutat a la Mar per a l'esdeveniment.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola