Revólver & Los Secretos

Dijous 22 d'agost

  • Obertura de portes: 21.00h
  • Actuació: de 22.00h a 1.00h
  • Tots els públics.


El 22 d'agost retrem tribut al Pop/Rock dels 80´s i 90´s, amb l'actuació de les bandes Revolver i Los Secretos, que oferiran la seua versabilitat i saber fer en els escenaris, on mostraran el seu directe potent, que ens farà reviure aquella meravellosa època amb temes com “El roce de tu piel” i “Pero a tu lado”.

Preu des de 32.00 €

Compra d'entrada

Revólver

Carlos Goñi sap molt bé què és embarcar-se en viatges d’anada i tornada. En travessies de destinació incerta que sempre acaben per tornar a la casella de sortida, al càlid retorn a les seues arrels. Si fa anys va indagar en les sonoritats marroquines (Argán, 2011) després d’aquell alt en el camí que va ser el seu recopilatori Que 20 años no es nada (2009), després va tornar a sintetitzar algunes de les millors constants de la seua carrera en un àlbum que és com el revers intimista del que va ser Babilonia (Warner, 2015). Era el seu debut en l’àmbit independent, amb un treball autoeditat de nom de Capitol (Compañía de canciones, 2016), l’hotel de la Gran Vía madrilenya en el qual va compondre la major part del seu contingut.

Los Secretos

Los Secretos han rodat cinc anys més per les carreteres ibèriques i han reforçat el seu esperit de germanor, la seua passió per la música, per cantar al alimón amb els públics de nord i sud... Melodies amb vida pròpia en la tradició popular. Un lustre sense noves cançons entre contratemps i desesperances. La lesió en la mà prodigiosa d’Álvaro podria haver-nos deixat sense un dels millors guitarristes del rock espanyol de sempre. I Álvaro Urquijo no grava per gravar, per complir amb l’expedient. De manera que el que passa, convé; o no hi ha mal que per bé no vinga

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola