Notícies

Peníscola celebra l’inici de l’estiu amb la recreació històrica Peníscola, Ciutat Papal
20 junio 2019

Peníscola celebra l’inici de l’estiu amb la recreació històrica Peníscola, Ciutat Papal

  • Coincidint amb la festivitat de la Nit de Sant Joan i l’inici de les vacances escolars Peníscola inaugurarà demà divendres la novena recreació papal

Peníscola farà gala un any més de la seua condició de ciutat pontifícia amb la programació de la nova edició de Peníscola, Ciutat Papal.

Del 21 de juny al 30 de juny els carrers del municipi es convertiran en escenari per acollir les més de 30 activitats i actes dedicats a rememorar el pas del papa Luna en la ciutat.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament, Raquel París, juntament amb la tècnica de l’àrea, Belén Miguel, i l’alcalde, Andrés Martínez, han presentat aquest matí la programació lúdica que tindrà lloc els dos pròxims caps de setmana. "Es tracta d’una cita històrica en què tot aquell que visite Peníscola podrà conéixer i rememorar la figura històrica de Benet XIII", ha explicat París.

Durant aquesta recreació històrica del pas del papa Luna per Peníscola fa més de  600 anys, tindran lloc actes lúdics gratuïts, adreçats a tots els públics. Com a excepció, l’única activitat que requerix entrada serà la representació teatral Legado Benedicto en els Jardins del Castell, que se celebrarà el diumenge 23 de juny i tindrà un cost de 3€ a favor de Creu Roja.

L’acte inaugural consistirà en una majestuosa desfilada pels carrers de la localitat en la qual participaran un centenar de persones acompanyant al papa Luna i la seua cúria pontifícia. La cercavila tindrà lloc el divendres 21 a les 19.00h i suposarà l’inici de la programació històrica.

L’agenda d’aquesta recreació contempla multitud d’espectacles d’animació i tallers infantils. Peníscola, Ciutat Papal celebrarà la cloenda el diumenge 30 de juny a les 20.30h amb la Desfilada de Cloenda, que començarà en la plaça de Armas i transcorrerà per diferents vials del nucli antic fins arribar a l’Av. de la Mar.

La Nit Romàntica de Los Pueblos más Bonitos de España
El dissabte dia 22 a partir de les onze de la nit, i després de prèvia inscripció en l’Oficina d’Informació Turística, l’àrea de Turisme organitza una vista als escenaris de cine de la forma més romàntica. La ruta acaba amb un bes de pel·lícula en la platja Nord. Aquesta activitat s’inscriu dins de la programació de la Nit Romàntica que impulsa l’associació de Los Pueblos más Bonitos de España, entre els quals es troba Peníscola, que s’unirà a la resta de poblacions més belles en el “bes més bonic”.

Nit de Sant Joan repleta d’esdeveniments
El diumenge 23 de juny, prèviament a l’encesa de la Foguera de Sant Joan, els carrers de Peníscola s’ompliran d’ambientació amb l’actuació nocturna de la Batukada des de les 23.00h. El recorregut començarà en la Pl. de Bous i enfront a l’Hotel MªCristina de forma simultània per trobar-se en l’Av. d’Espanya, on els músics guiaran als presents fins a la platja Sud, on des de les 23.00h hi haurà també un espectacle de cant d’havaneres i lloc en el qual estarà ubicada la foguera.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola