Notícies

La Penya Barcelonista Ciutat de Peníscola obre el termini d’inscripció al XV Campus Internacional de Futbol Formatiu
13 junio 2019

La Penya Barcelonista Ciutat de Peníscola obre el termini d’inscripció al XV Campus Internacional de Futbol Formatiu

Un any més, la Penya Barcelonista Ciutat de Peníscola, juntament amb l’Ajuntament de la localitat i Mandarina Sport Club, organitza el XV Campus Internacional de Futbol Formatiu. Aquest tindrà lloc durant el mes de juliol, entre els dies 1 de juliol i 2 d’agost, amb possibilitat de participar-hi al llarg de tot el mes o per setmanes.

El termini d’inscripció ja està obert i compta amb places limitades, així s’admetran participants fins completar les 100 disponibles.

L’organització ha destacat la capacitació i formació dels monitors, les dues hores d’entrenament diàries, més mitja hora de competició i l’alt nivell pedagògic de les jornades.

Les novetats se centren en la incorporació d’un fisioterapeuta a l’staff del Campus, a més de la inclusió de l’última tecnologia i innovació per als entrenaments i la formació.

Per la seua banda, l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha volgut recalcar “la voluntat de l’Ajuntament d’oferir una gran varietat d’activitats per als més jóvens en període estival” així com “la forta aposta que fem des del consistori per fomentar una vida activa i saludable, també entre els més menuts” i ha felicitat les entitats com la Penya Barça, perquè s’involucren en la programació esportiva anual.

Per a més informació podeu enviar un correu a info@campusdefutbol.es o telefonar al 657232627. També, entrar en el web www.campusdefutbol.es .

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola