Notícies

L’Ajuntament de Peníscola construeix dues noves pistes de pàdel en el Poliesportiu municipal
30 mayo 2019

L’Ajuntament de Peníscola construeix dues noves pistes de pàdel en el Poliesportiu municipal

  • Les obres acabaran a final del mes de juny
  • La gestió de les instal·lacions serà pública i les reserves s’efectuaran a través del Servei d’Esports

L’Ajuntament de Peníscola ha posat ja en marxa les obres de les noves pistes de pàdel, en substitució d’una de les pistes de tennis existent en l’espai poliesportiu. Per a l’execució del projecte s’han tingut en compte els criteris d’instal·lació del Consell Superior d’Esports, per la qual cosa les pistes acompliran tots els requisits per ser oficials reglamentàriament.

La instal·lació constarà d’una estructura de suport metàl·lica, amb les mesures reglamentàries, un tancament de vidre sotmés a tractament tèrmic de templat, xarxa reglamentària de pàdel i sòl de gespa artificial. A més, comptarà amb il·luminació LED i un corredor circundant per accedir a les pistes.

Les obres, que s’estan desenvolupant segons el pla previst, malgrat les inclemències meteorològiques i les interrupcions provocades en la seua execució, estaran acabades abans que acabe el mes de juny.

La gestió de les instal·lacions serà pública i les reserves s’efectuaran a través del Servei d’Esports.

La construcció de les dues pistes de pàdel en el Poliesportiu municipal, que executa la Mercantil Pórtico Gestión e Ingenieria SL per un import total de 48.398,97 euros, compta amb finançament de la Diputació de Castelló, que aporta 31.483,50 euros, a través del Pla 135-2.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola