Notícies

Peníscola presenta la programació per a la festivitat de Sant Isidre
25 abril 2019

Peníscola presenta la programació per a la festivitat de Sant Isidre

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Peníscola ha presentat avui els actes previstos per a la celebració de la festivitat de Sant Isidre, "festa que es va recuperar l’any passat per al calendari festiu", ha recordat la regidora de l’àrea, Raquel París.

La tradicional celebració litúrgica el dia del Patró dels Llauradors seguirà celebrant-se, com fins ara, el mateix dia 15 de maig, tanmateix, les activitats programades per la Regidoria es concentraran el cap de setmana "amb l’objectiu de proporcionar una opció d’oci i celebració conjunta".

Així, París ha presentat la programació, i ha destacat la col·laboració veïnal en l’organització de les festes, que arranquen amb una paella monumental el dissabte 11 de maig, a partir de la una de la vesprada, en la plaça de Sant Isidre.

L’esmentada plaça i el seu entorn es vestiran de festa per acollir activitats per a tots els públics, començant pels més menuts, que comptaran amb diverses atraccions i inflables, tot això gratuït, i entre les 17.00 i les 20.30 hores. Des  de les 19.30h, s’oferirà una actuació de flamenc a càrrec de PARADITA FLAMENCA que amenitzarà el tardeo fins a les 21.00h, quan arrancarà el sopar de pa i porta. La festa acabarà a les tres de la matinada amb la Disco Mòbil Costa Azahar.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola